Foto: Mika Korhonen, Unsplash
Foto: Mika Korhonen, Unsplash

Fantribune på Brøndby Stadion med alternativt forsøg på at redde klubbens økonomi

En gruppe Brøndby-fans gik sammen og splejsede om 135 kuponer til fredagens EuroJackpot, hvor den samlede præmiepulje lod på 450 millioner kroner. Det blev dog ikke til en utraditionel håndsudrækning for de blå/gule i denne omgang.

Det har været nogle tunge uger på den københavnske vestegn. Først præsenterede Brøndby IF et estimeret underskud på godt 75 millioner kroner, profiler som Kamil Wilczek, Hany Mukhtar og Dominik Kaiser har forladt klubben, ligesom det for nylig kom frem, at Arbejdernes Landsbank stopper deres virke som hovedaktionær i klubben ved udgangen af 2020.


Det usikre økonomiske grundlag har også fået udenlandske investorer til at holde øje med det tidligere danske fodboldflagskib, heriblandt koncernen bag det aktuelle tyske førerhold fra Leipzig, Red Bull.


Brøndbys fanskare er dog ikke begejsret for den potentielle overtagelse fra udlandet, og i forsøget på at fjerne de røde tal fra bundlinjen, forsøgte en gruppe fra tribunenafsnittet "Svinget" sig med en noget alternativ løsningsmodel.


Sammen blev der samlet penge ind til at finansiere 135 kuponer ved fredagens EuroJackpot-trækning, hvor puljen lød på svimlende 450 millioner kroner.  Hvis heldet var med den blå/gule fanskare, skulle alle pengene sprøjtes direkte ned i den efterhånden tomme klubkasse på Vestegnen.


Kulminationen på den flotte tanke udeblev dog, og Brøndby IF må derfor igen sætte sin lid til hovedaktionær Jan Bech Andersen, der allerede har postet et trecifret millionbeløb i klubkassen.


Har I hørt om et lignende initiativ?

Tilbake
ANNET INNHOLD